PROMOAUTO

301

photophotophotophoto

Najnovija stilska obilježja marke PEUGEOT svojom elegancijom oblikuje karoseriju ove trovolumenske limuzine.

Na gornjoj letvici okomito postavljene prednje maske nalazi se naziv Marke, a u njezinom središtu znak lava. Tri vrste svjetala ugrađene su u karoseriju, dok stražnja svjetla krase tri linije opalnog sjaja. Vozač i četiri putnika mogu se smjestiti u udobnu i privlačnu kabinu.

Prtljažnik od 640 litara jedan je od najvećih u segmentu i jednim se pokretom može povećati zahvaljujući stražnjim sjedalima koja se mogu preklopiti u omjeru 1/3-2/3, tako da se obujam može povećati na 1332 dm3 VDA 214.

NOVI PEUGEOT 301 označava revoluciju u segmentu i donosi ekskluzivnu opremu i značajke: veliki 7'' zaslon na dodir, internetske usluge triple play Mirror Screen (MirrorLink®, Android Auto®, Apple CarplayTM), navigacijski sustav TomTom 3D, kameru za vožnju unatrag.

Sigurnosne značajke na visokoj su razini te uključuju potpunu opremu: ABS, ESP, sustav pomoći pri naglom kočenju AFU i sustav za nadzor tlaka u gumama DSG. Putnike štite prednji i bočni zračni jastuci, kao i pojasevi u tri točke straga. Za djecu su stražnja sjedala opremljena sustavom za pričvršćivanje IsoFix. Njegova su vozna svojstva na visokoj razini, te pružaju izvrstan spoj udobnosti i stabilnosti, bez obzira na uvjete vožnje.

Kao i ostali modeli iz game, utjelovljuje znanje i umijeće dizajnerskih timova. Motori Euro 6 najnovije generacije pružaju užitak u vožnji i ekonomičnost. U ponudi je benzinski motor PureTech 82 i dizelski motor BlueHDi 100, koji postiže rekordno niske emisije.

Novi PEUGEOT 301 osmišljen je kako bi odolijevao vremenu i zahtjevnim uvjetima uporabe. Ovjes, kruta i čvrsta šasija primjeri su posebnosti tako osmišljene konstrukcije.


 

PROMOAUTO

Više informacija